Carnea de vită Angus este din ce în ce mai recunoscută în România, tot mai multe restaurante alegând să o introducă în meniurile lor. Vacile din această rasă deosebită au apărut pentru prima dată în Scoția, acum mai bine de trei secole, însă mai recent, rasa a fost adoptată de fermierii din mai multe țări, inclusiv România. Vacile din rasa Angus sunt recunoscute pentru multiplele avantajele generate de adaptabilitatea lor crescută la condițiile de trai, precum și pentru beneficiile financiare pe care le pot aduce pentru crescători. Mai multe detalii despre creșterea acestor bovine aflați de la un crescător care a optat pentru această rasă, în materialul video de mai jos:
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate