Trufandale întârziate, mai puține și mai scumpe. Asta anunță pentru primăvara anului 2022 legumicultorii din Buzău, care spun că scumpirea energiei electrice, a gazului și a chiar cocsului îi determină să-și regândească planul de cultură pentru legumele pe care, în mod normal, le produceau pe timpul iernii. Producătorii se plâng de costuri exagerate cu încălzirea solariilor pe care nu și le permit, iar asta îi determină fie să amâne cultivarea primelor legume sau chiar să micșoreze suprafețele de producție. În aceste condiții, unii se așteaptă la ce e mai rău – în doi trei ani, vom asista la o gravă criză alimentară, avertizează aceștia.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate