A căzut stâna peste ei – Vijeliile fac noi victime în rândul ciobanilor

1

Furtuna de ieri seară a făcut victime în județul Iași. Două persoane au ajuns la spital după ce construcțiile de la stânele unde se aflau ieșenii a căzut peste ei. Victimele au fost transportate la spitalul Sf. Spiridon din Iași.

În primul caz este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani. Femeia se afla la stână când furtuna a început să bată din ce în ce mai tare până a distrus stâna și a ajuns strivită sub aceasta. Femeia a fost dusă de urgență la spital unde echipa de gardă i-au făcut investigațiile.  

În cel de-al doilea caz este vorba de un cioban în vârstă de 52 de ani. Bărbatul se afla și el pe câmp la stână sa în momentul în care furtuna era de neoprit. Ciobanul a ajuns strivit de furtună sub stâna care s-a prăbușit. Ajuns la spital, ciobanul a avut nevoie de intervenție chirurgicală imediată.

Nu este pentru prima oară când furtuna face ravagii în județul Iași, însă conform autorităților, sunt primele cazuri de acest fel. Autoritățile verifică ce probleme sunt în continuare, dacă sunt necesare intervenții sau au rămas localități fără curent electric.