A plătit cu viața pentru lemnul din pădure

2

Un bărbat din municipiul Baia Mare şi-a pierdut viaţa în timp ce tăia un copac în pădurea din vecinătatea localităţii Dumbrăviţa, județul Maramureș, informează AGERPRES.

„Poliţiştii din localitatea Groşi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a fost lovită de un copac şi a decedat în pădurea comunei Dumbrăviţa. Deplasaţi la faţa locului, a fost identificată victima ca fiind un bărbat de 50 de ani din Baia Mare. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce victima exploata lemne în scop personal, o creangă dintr-un copac i-a căzut probabil în cap. I-au fost efectuate manevre de resuscitare de către membrii echipajului SMURD sosit la faţa locului, din nefericire fiindu-i declarat decesul”, a anunțat, miercuri, Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Mararamureș.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.