A TREIA CONFERINTA REGIONALA A F.G.C.R PENTRU EFICIENTIZAREA PNDR 2014-2020

327

F.G.C.R. a participat la cea de-a treia Conferință Regională, pentru dezbaterea implementării eficiente a PNDR 2014-2020, care a avut loc pe 10 septembrie 2018, la Brăila.

Printre subiectele dezbătute in cadrul evenimentului au fost incluse și cele referitoare la finanțările complementare prin PNDR 2014-2020, dezvoltarea integrată a Deltei Dunării (ITI Delta Dunării), instrumente financiare aplicabile investițiilor, precum si exemple de proiecte de succes.
Directorul general al F.G.C.R., doamna Alina Mihaela Toma, a prezentat rolul important al F.G.C.R. I.F.N. S.A. în realizarea proiectelor de investiții cu finanțare nerambursabilă din P.N.D.R. 2014-2020. Astfel, numai din Regiunea Sud – Est, peste 51 de beneficiari publici, care au finalizat proiecte de investiții cu finanțare nerambursabilă, au beneficiat de scrisoare de garanție emisă de F.G.C.R. în favoarea A.F.I.R. pentru obținerea avansului prevăzut în contractele de finanțare. Din aceeași zonă, în anul 2018, peste19 beneficiari publici și privați au obținut această facilitate oferită de F.G.C.R. I.F.N. S.A..
Cu această ocazie, F.G.C.R. I.F.N. S.A. a făcut cunoscute publicului principalele sale atuuri în relația cu beneficiarii: Flexibilitate, Generozitate, Credibilitate, Responsabilitate.