Home Viata la tara Accident foarte grav in judetul Giurgiu

Accident foarte grav in judetul Giurgiu

743 views

Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc vineri seară în judeţul Giugriu, la intersecţia dintre drumul naţional 6 cu drumul naţional 5B, în localitatea Ghimpaţi.

Trei dintre victime, între care doi copii, au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital, primele informaţii arătând că starea lor nu este gravă.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Florin Neguţ, cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs vineri în localitatea Ghimpaţi, unde două autoturisme s-au ciocnit.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, a declarat pentru News.ro că trei răniţi, între care cei doi copii, au fost preluaţi de către ambulanţe şi transportaţi la spital, primele informaţii indicând că starea lor nu este gravă.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre DN 6 cu DN 5B, iar în urma impactului violent dintre cele două autovehicule unul dintre acestea a fost proiectat într-un gard pe care care l-a rupt. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia.