Home Viata la tara Acţiune umanitară pentru un copil dintr-un sat călărăşean

Acţiune umanitară pentru un copil dintr-un sat călărăşean

888 views

Un marathon sportiv organizat în scopuri caritabile va începe în câteva ore la Călăraşi. Aleargă, pedalează, donează pentru un zâmbet!

În luna decembrie, fiecare dintre noi încearcă sa fie mai bun, să ofere cadouri celor dragi şi să-i sprijine pe cei aflaţi în dificultate. Este si cazul unor amatori de ciclism din Călăraşi, care şi-au propus să strângă bani pentru un copil cu nevoi speciale din satul Vişinii, parte a comunei Independenţa.

Începând de vineri, 16 decembrie, ora 18:30, la Baio Fitnessclub din Călăraşi, situat pe strada Griviţa, nr 160, se va desfăşura, vreme de 24 de ore, o acţiune caritabilă la care sunt invitaţi să participe toţi călărăşenii.

“Vă invităm să susțineţi prin donaţii efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv vor pedala la bicicleta magnetică şi biciclete de şosea cu home trainer 24 h fără oprire, contribuind astfel la șansa de vindecare a lui Gheorghe Alexandru, în vârstă de 16 ani, care are grad de handicap I, paralizie cerebrală infantilă (fără mers independent) şi întârziere psihică uşoară. Sponsorii și publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziție două benzi de alergare și o bicicletă magnetică. Participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe bază de rezervare. Mai multe detalii la receptia sălii 0753706176 / 0242312832. Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul RO93BTRLRONCRT 0346491101 – Banca Transilvania,Costache Carmen – Doina, donațiile vor fi folosite pentru tratament”, au anuntat organizatorii evenimentului.