Adam Crăciunescu (Romsilva): Aveam de gând să mă retrag, nu era nicio problemă

557

Contactat telefonic în cadrul Jurnalului de agricultură, Adam Crăciunescu, directorul general Romsilva, a explicat motivul plecării de la conducerea Regiei și principalele sale realizări de-a lungul celor 4 ani.

„Urmează să selectez un nou manager, conform Ordonanței nr. 109 și apoi în următoarele 30 de zile să pot preda activitatea noului manager”, a precizat Crăciunescu. Acesta a adăugat că „aveam de gând să mă retrag, nu era nicio problemă, m-a surprins decizia doamnei Palmer de ieri, dar nu comentez, îi aparține. Legea îi permite să revoce un membru al consiliului de administrație dacă are o justă cauză, eu încă nu cunosc motivul. Nu știu despre ce e vorba. Ordonanța nr. 109 nu îi prevede decât pe cei care au condamnări sau au fost acuzați de corupție, la mine era abuz servicii, erau alte aspecte. Mă apropiam de 4 ani, oamenii mai obosesc la un moment dat, am și eu o vârstă. Mai ales că au și apărut problemele acestea. Am o familie, e normal. Ai nevoie și de liniște sufletească, nu să fii permanent hăituit de unul și de altul.”

Conform acestuia, „cea mai importantă realizarea este că am adus Regia într-un echilibru financiar, odată și am reușit, totodată, să stopăm sustragerile ilegale de masă lemnoasă.”.