Home Comunicate Adama Romania & Moldova, recunoscuta la Adunarea Generala a companiei din Israel

Adama Romania & Moldova, recunoscuta la Adunarea Generala a companiei din Israel

900 views

In 2016, Romania s-a distins in randul filialelor internationale ale companiei prin realizarea peste asteptari a obiectivelor de vanzari si livrarea unui profit net superior tututor celorlalte entitati Adama din Europa.

2017 se prefigureaza ca un an deosebit de incitant pentru agricultura romaneasca, cu multe obstacole, dar si premise de mai bine, iar Chen LICHTENSTEIN a adresat cu acest prilej incurajari si urari de succes deplin agricultorilor romani, dar si echipei Adama locale pentru aducerea la indeplinire a obiectivelor de business ambitioase fixate pentru noul an. Dimitrios DRISIS a multumit pentru recunoasterea primita si a anuntat inregistrarea a 7 produse noi in gama locala a companiei, « arme » competitive cu care Adama doreste sa isi extinda cota de piata. Este vorba de erbicidele pentru porumb Starship 100 SC si Sulcogan 300 SC, fungicidul pentru rapita Custodia 320 SC, erbicidul de cereale Trimmer 50 WG, erbicidul pentru sfecla Goltix 700 SC, erbicidul total pe baza de glifosat fara coformulantul tallowamina Taifun 360 SL si, nu in ultimul rand, un nou fungicid pentru T2 la cereale pe baza de strobilurina, a carui denumire comerciala va fi anuntata in curand.

Adama Romania si Republica Moldova este un business unit constituit in urma cu 25 de ani, fiind si prima filiala straina a firmei mama originara din Israel. Aceasta entitate comerciala regionala realizeaza o cifra de afaceri anuala de aproape 40 de milioane de dolari cu o echipa dedicata de 40 de colaboratori profesionisti in agribusiness. Conform studiului de piata independent de referinta pentru sectorul produselor de protectia plantelor (PPP) si realizat in 2016 la nivel de fermier, Adama a inregistrat in Romania a doua pozitie din piata din punct de vedere al suprafetei totale tratate cu PPP si locul 5 dupa cifra de afaceri. Grupul Adama Agricultural Solutions este cel mai mare furnizor din lume de produse fitosanitare off-patent.