ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Informații de ultimă oră despre PNRR și prețul produselor agricole

3
ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Informații de ultimă oră despre PNRR și prețul produselor agricole

Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, asigură informarea direct de la sursă și comentarii oferite de specialiști.

În ediția de astăzi, Ovidiu Ghinea vă propune o analiză amplă a celor mai noi informații referitoare la Planul Național de Redresare și Reziliență, a tuturor declarațiilor recente și relevante pentru acest subiect. Ungaria s-a dezis de împrumuturile europene. Reprezentanții Guvernului au transmis, săptămâna trecută, Comisiei Europene Planul de Redresare și Reziliență pentru 7,2 miliarde de euro, sumă care corespunde numai granturilor ce revin Ungariei din fondul european de relansare „NextGenerationEU“. Guvernul ungar a anunţat că ”deocamdată” nu va accesa şi creditele, pentru a evita creşterea datoriei. Care va fi impactul acestei decizii, dar și dacă este un exemplu de urmat, aflați diseară, de la ora 20.00.

De asemenea, în a doua parte a emisiunii, un alt subiect interesant este propus de Ovidiu Ghinea, și anume: prețul produselor agricole.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.