Home Agricultura Agro TV a ajuns in Paradisul Verde

Agro TV a ajuns in Paradisul Verde

878 views

Ovidiu Ghinea continua seria interviurilor de exceptie, reusind sa aduca in fata publicului un om de afaceri care n-a stiut doar sa faca bani, ci sa se si distreze.

Duminica, 29 decembrie, cu incepere de la ora 15:00, telespectatorii Agro TV il vor putea descoperi pe Cristian Tantareanu. Cunoscutul om de afaceri din Corbeanca este unul dintre primii jucatori de pe piata imobiliara de la noi din tara. A pus pe picioare Paradisul Verde, frecventat de catre tot showbiz-ul autohton, dar a condus si centrul comercial Prisma, un reper pentru micii comercianti din perioada anilor ’90.

In cadrul emisiunii Interviul Agro TV, Ovidiu Ghinea va dialoga cu afaceristul Cristian Tantareanu. Acesta nu este deloc strain de lumea satului. Afacerile la care tine cel mai mult le-a ridicat in comuna Corbeanca, din judetul Ilfov. Echipa Agro TV pregateste acum un interviu de exceptie cu Cristian Tantareanu. Dialogul care a avut loc in Paradisul Verde intre Ovidiu Ghinea si afaceristul ilfovean va putea fi urmarit la 29 ianuarie, cu incepere de la ora 15:00.