AGRO TV – TRANSMISIE LIVE – LICITAȚIE DE BOVINE ANGUS – AGRARIA 2017

732

Agro TV continua seria transmisiilor live de la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania. 

Prima licitație de bovine Angus din România – în premieră la Agraria 2017. Evenimentul va fi transmis live de Agro TV cu incepere de la ora 10:30. Imaginile vor putea fi urmarite pe TV, pe canalul de YouTube, pe pagina de Facebook, dar si pe aplicatia Agro TV. În premieră pentru zootehnia din România, anul acesta în cadrul târgului Agraria organizat la Jucu între 6-9 aprilie 2017, va avea loc prima licitație de bovine de carne Angus.

Față de edițiile precedente ale târgului Agraria anul acesta vor avea loc o serie de evenimente ce vor surprinde, atât prin prezentări de specialitate pentru carnea de vită premium, cât și prin informații privind profitabilitatea unei afaceri integrate, axată pe creșterea rasei Angus în România. Licitația reprezintă evenimentul principal din această serie reprezentând elementul de noutate și interes al fermierilor români.

Organizatorul acestei licitații — Asociația Aberdeen Angus Romania — vine cu ceva deosebit atât în întâmpinarea iubitorilor de carne de vită cât și a celor care vor să își dezvolte o afacere cu bovine de carne Angus.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.