Home Evenimente AGRO TV – TRANSMISII LIVE ÎN A DOUA ZI A EXPOZIȚIEI AGRARIA...

AGRO TV – TRANSMISII LIVE ÎN A DOUA ZI A EXPOZIȚIEI AGRARIA 2017

925 views

AGRO TV transmite live, pe TV, FACEBOOK si YOUTUBE, vineri, de la ora 11:30, doua editii speciale ale emisiunii Agricultura la Raport realizate la Agraria, cea mai mare expozitie agricola din Transilvania.

Primul invitat al lui Ovidiu Ghinea va fi Alexandru Potor, ministru secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. La aceeasi masa se vor afla si reprezentanti ai grupurilor de actiune locala. Scopul discutiei va fi acela de a identifica cele mai simple cai prin care se pot dezvolta localitatile din mediul rural.

De la ora 12:30, Ovidiu Ghinea schimba viteza si se muta in zona de tehnologii si utilaje pentru a discuta cu Monika Puiu, director NHR Partners, Paulo Rocchi, director Maschio Gaspardo, si George Stanson, director Titan Machinery.

Imaginile vor putea fi urmarite atat la postul nostru de televiziune, cat si pe canalul de YouTube Agro TV. De asemenea, vom transmite live cele doua editii speciale ale emisiunilor realizate de catre Ovidiu Ghinea si pe pagina noastra de Facebook.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.