Agro TV transmite live Conferinta Meat & Milk

678

Ovidiu Ghinea prefateaza in aceasta seara, de la ora 20, Conferinta Meat & Milk, care se va desfasura joi si vineri la Poiana Brasov. 

În premieră, lucrările Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk vor fi transmise live, pe toată durata desfășurării lor. Agro TV, singura televiziune cu profil agricol din Romania, va asteapta miercuri seara, de la ora 20, la o editie speciala a emisiunii Agricultura la Raport.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Ovidiu Ghinea este deja la Poiana Brasov, acolo unde pregateste o editie de exceptie a emisiunii pe care fermierii o savureaza seara de seara, doar la Agro TV. Inaintea Conferintei Meat & Milk, colegul nostru va discuta cu Ilie Stoian, Dorin Cojocaru si Doru Enache despre problemele pe care le intampina sectorul zootehnic de la noi din tara.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile in direct vor fi transmise pe TV, dar si Facebook, YouTube, precum si pe aplicatia Agro TV. Postul Agro TV va realiza numeroase reportaje și înregistrări din timpul Conferinței Meat & Milk, care vor fi transmise pe toată durata săptămânii 29 mai-4 iunie.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017