AGXTEND – medalie de argint in inovatie pentru ISOMAX

160
AGXTEND – medalie de argint in inovatie pentru ISOMAX

Avansând cunoștințele, simplificând dezvoltarea sistemelor și permițând utilizarea împreună cu o gamă largă de brand-uri – prin ISOMAX, AGXTEND prezintă un concept ISOBUS revoluționar, extrem de rentabil, ușor de instalat și care oferă multe proprietăți pentru o utilizare practică.

AGXTEND, un brand al CNH Industrial, prezintă în exclusivitate noul concept ISOBUS, ISOMAX. Cu această nouă evoluție, AGXTEND oferă posibilitatea agriculturii în rețea, deoarece ISOMAX facilitează munca intersistemică și simplifică în mod semnificativ procesele digitale în agricultură. Simplificând munca pe teren și sarcinile administrative – inclusiv reducerea timpului de procesare a datelor, productivitatea și eficacitatea sunt crescute per total, ducând astfel la beneficii pentru fermierii și agribusiness-urile din întreaga lume.

Conceptul ISOMAX

Noua soluție ISOMAX caută să faciliteze adoptarea ISOBUS ca noul standard mondial pentru toate utilajele din domeniul agriculturii. Datorită noii abordări, ISOMAX a câștigat medalia de argint pentru inovație la Agritehnica. Acest sistem oferă o soluție completă, de la ștecher până la unitatea de control a motorului. Toată parte a de hardware este certificată de Agricultural Industry Electronics Foundation, software-ul este cu sursă deschisă, iar sistemul este compatibil cu toate brand-urile.

Dezvoltă și consolidează comunitatea ISOBUS

ISOMAX le permite fermierilor, antreprenorilor și dealerilor de utilaje agricole să beneficieze direct de platforma ISOBUS. Până acum, doar producătorii de utilaje agricole și companiile dezvoltatoare de software au folosit protocolul ISOBUS. Odată cu ISOMAX, AGXTEND permite fiecărui utilizator să devină parte din comunitatea ISOBUS.

Simplificarea procesului de dezvoltare ISOBUS

”Pentru ca ISOBUS să devină standardul pe termen lung in sectorul agricol, sistemul trebuie dezvoltat și adaptat constant. Noile combinații ale platformelor ISOBUS și sistemele cu senzor conectate sunt o parte integrantă a dezvoltării acestui concept, permițându-i să evolueze și să nu devină învechit.” ISOMAX joacă un rol esențial, explică Maximilian Birle, Șef de Management de Produs, AGXTEND. ”Mulțumită kit-ului de dezvoltare ISOBUS, costurile de dezvoltare pot fi reduse cu mai bine de 90%. Cutia de programare facilitează accesul la sistemul ISOBUS pentru școli și universități, promovând, astfel, inovația.”

Kit-ul este bazat pe o placă de dezvoltare ESP32, iar acest sistem pe 32 de biți oferă posibilitatea ca toate progresele să devină direct accesibile pentru clienți.

ISOMAX în practică

ISOMAX ajută la simplificarea unei game largi de sarcini mecanice, vânzări de utilaje, înregistrarea orelor de lucru etc. Caracteristicile inculd:

  • Connect ID, care recunoaște automat atașamentele; este mai ușor de utilizat decât sistemele precedente, care necesită introducerea manuală a datelor sau nu sunt compatibile cu anumite brand-uri. Așadar, prin această caracteristică este redus timpul de lucru și crescută comoditatea operațională
  • Senzori micro-electromecanici incorporați, care monitorizează automat și precis orele de lucru și de condus, ajutând astfel la calcularea corectă a prețurilor de revânzare ale utilajelor.
  • Înregistrarea datelor geografice; duce la reducerea consumului de combustibil și a timpului de lucru, prin acoperirea precisă a terenului.
  • Unitatea de control ISO este inima ISOMAX și nu oferă doar ISOBUS, ci, prin tehnologiile WIFI și Bluetooth, permite accesul direct la servere web, routere și smartphone-uri.

ISOMAX va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2019, prin toți dealerii certificați AGXTEND.

Source