AISR și-a ales membrii Consiliului Director

4

Alianța Industriei Semințelor din România (AISR) a organizat vineri, 17 februarie, la sediul său, Adunarea Generală a Asociaților, în cadrul căreia au fost aleși membrii Consiliului Director.

Astfel, în funcția de președinte a fost realeasă doamna Maria Cîrjă, Marketing Manager Romania și Republica Moldova al companiei Corteva. Pentru funcțiile de vicepreședinți au primit votul membrilor domnul Andrei Măruțescu, Business Sustainability Head South-East Europe al companiei Syngenta (de asemenea, reales), și domnul Hristofor Michelis, Production Research Manager KWS. Mandatul membrilor consiliului director este de 2 ani.

A fost reales în funcția de trezorier, ca parte din organele de conducere ale AISR, și domnul Patrick Lafon, Subsidiary Manager Mas Seeds. Mandatul său este tot de 2 ani.

În cadrul Adunării Generale, membrii AISR au votat și aderarea companiei BASF ca membru plin în cadrul asociației. Compania va fi reprezentată de către domnul Marius Stanciu Dabija, Seeds Manager pentru Romania, Bulgaria & Area BASF.

AISR ajunge, odată cu adeziunea BASF, să numere 11 membri.

Înființată în octombrie 2012, Alianța Industriei Semințelor din România este o asociație profesională care dorește să sprijine agricultura românească. AISR reunește companii de prestigiu din domeniul cercetării, ameliorării, producerii și comercializării seminţelor cu genetică superioară și își dorește să fie voce a agriculturii din România.