Acasă Subventii Anunt de ultima ora al ministrului Daea cu privire la plata subventiilor

Anunt de ultima ora al ministrului Daea cu privire la plata subventiilor

498 views
DISTRIBUIȚI

Miercuri seara, in cadrul emisiunii Agricultura la Raport, difuzata de postul de televiziune Agro TV, Petre Daea a avut un mesaj cat se poate de responsabil legat de plata subventiilor.

Agricultorii asteapta plata subventiilor si semnaleaza faptul ca cifrele comunicate de catre autoritati sunt cu mult umflate fata de situatia reala. Cu toate acestea, Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, se arata in continuare optimist.

Intr-o interventie telefonica la Agricultura la Raport, seful MADR le-a cerut fermierilor un singur lucru. “Pentru a putea acorda la timp subventiile, este nevoie ca fermierii sa depuna la timp cererile. Daca oamenii vor intelege ca trebuie sa-si depuna la timp cererile, atunci nu vom avea probleme in acordarea subventiilor. Anul viitor nu vrem sa mai avem intreruperi. Hai sa ne uitam un pic si sa facem o analiza. In 2016, au fost patru luni in care s-au acordat subventii. Anul acesta sunt 8 luni, iar in 2018 vom ajunge la 11 luni neintrerupte. Trebuie ca banii de la Uniunea Europeana sa se invarta cat mai mult timp in Romania. Acesta este obiectivul pe care noi ni l-am propus”, a spus Daea.

Acesta a venit cu cateva completari. “Cerinta mea catre fermieri este sa-si depuna la timp cererile. 15 mai va fi ultima zi de depunere a cererilor. La 31 martie o sa vin cu date exact, cu cifre, cu cat s-a dat, la cati s-a dat, cati mai au de luat. Sunt un om responsabil, atent la vorbe si exact in cifre. APIA lucreaza in fiecare zi pana la ora 21, acolo nu se fac nici macar pauze de masa”.

1 COMENTARIU

  1. Daca d-nul Ministru Petre Daea are timp sa sune la Prefecturii (Hunedoara)atunci cu tot respectul spun ca mai intai sa vada despre ce oamenii este vorba dacă merita aceste lucru cum este vorba despre Paraian Mircea sa vadă cu ce se ocupa acesta cum terorizează un sat cu faptele lui și cum acesta își bate joc de pasunea satului Strei-Sacel localitatea CALAN județul. Hunedoara.

Comments are closed.