S-au scos furcile! Conflict între săteni încheiat în arest și la spital!

1

Un conflict spontan între doi consăteni din localitatea doljeană Bucovăț s-a încheiat rău pentru ambii „combatanți”: unul, la spital, celălalt, în arestul poliției, pentru tentativă de omor, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Dolj.

„În seara zilei de 01 mai a.c., ora 19.33, polițiștii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăț au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bucovăț, ar fi fost agresat fizic de un vecin”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

La fața locului, polițiștii au constatat că între cei doi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 56 de ani l-ar fi lovit pe vecinul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu un obiect contondent în zona capului. Ulterior, tânărul, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit de mai multe ori pe bărbatul de 56 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, conform cărora bărbatul de 56 de ani prezintă leziuni traumatice care i-au pus în pericol viaţa, dosarul a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Marți, tânărul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor. El a fos introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca miercuri să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.