Au vazut ochii mei mantuirea ta

484

Cuvintele spuse de Simeon, cand l-a luat in brate pe pruncul Isus, sunt rugaciunea pe care Biserica ne invita sa o repetam in fiecare seara.

Cuvintele vor sa ne ajute sa recunoastem ca in decursul zilei Isus s-a facut din nou prezent, pentru a ne salva de teama, de tristete, de sentimente de razbunare sau de invidie. Iti multumesc, Isuse, ca in fiecare zi ni te oferi cu iubire infinita, pentru a ne da viata adevarata!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”