Black Friday 2023 continuă la UniCredit: Creditul de Realizări Personale cu dobândă fixă redusă începând de la 7,49% pe an, oferit de UniCredit Consumer Financing, în perioada 6 – 10 noiembrie 2023

20

UniCredit continuă să-și lanseze ofertele de BlackFriday pentru persoane fizice, oferte care pot fi accesate în perioada 30 octombrie – 10 noiembrie 2023, iar pentru persoane juridice companii Micro, în data de 10 noiembrie 2023.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail UniCredit Bank România: „Continuăm să ne surprindem clienții cu surprize de Black Friday oferindu-le Creditul de Realizări Personale cu dobândă fixă redusă, începând de la 7,49% pe an, pentru planurile lor sau pentru refinanțarea altor credite.  Încurajăm însă și partea de economisire și acordăm 100 de lei bonus pentru produsele de economisire deschise de clienții persoane fizice în ziua de Black Friday, 10 noiembrie 2023. După succesul de care s-a bucurat campania de anul trecut în rândul clienților companii Micro, avem și de această dată o ofertă specială pentru cei cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion EUR: descoperitul de cont pentru companii, cu dobândă zero pentru trei luni, în condițiile Regulamentului de BlackFriday. Vă invit să ne bucurăm împreună de tot ce oferă campania noastră de Black Friday.” 

În perioada 6 – 10 noiembrie 2023, UniCredit Consumer Financing vine cu o ofertă de dobânda redusă pentru clienții persoane fizice ce doresc să aplice pentru un Credit de Realizări Personale.  Fie că optează pentru un credit nou sau își refinanțează creditele de la alte bănci sau instituții financiare din România, clienții beneficiază de o dobânda fixă redusă, începând de la 7,49% pe an, putând obține astfel, o rată mai mică sau bani în plus pentru noi planuri. Sumele oferite sunt între 1.500 și 200.000 de lei, iar clienții pot aplica:

   – pe www.unicredit.ro/blackfriday din 6 noiembrie 2023 de la ora 00:01, până în 10 noiembrie 2023 la ora 21:00 (exclusiv);

   – în oricare din sucursalele UniCredit Bank, înregistrând solicitarea  de credit în perioada 6 – 10 noiembrie 2023 (în intervalul programului de lucru cu publicul).

Oferta de dobândă fixa de 7,49% pe an pentru un Credit de Realizări Personale, pe o perioadă de până la 5 ani presupune: îndeplinirea Condiției de Rulaj Lunar pe toată durata creditului, o valoare totală a creditului între 130.000-200.000 Lei, refinanțarea pe o perioadă de până la 5 ani a unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România/sucursale din România ale unor astfel de instituții străine sau achiziționarea unui card de credit UniCreditCard Premium sau Principal, oferit de UniCredit Consumer Financing (inclusiv UniCreditCard 100% Mobile) și atașarea unei asigurări de viață. Pentru acordarea creditului trebuie încheiat un contract de cont curent în lei cu UniCredit Bank, în cazul în care clientul nu deține deja unul. Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A., prin intermediul Unicredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numărul RAJ-502078 și este un produs opțional, produsul de credit putând fi acordat și fără o asigurare de viață atașată, în condiții de costuri diferite. Detaliile despre Condiția de Rulaj Lunar și produsele de credit și de asigurare de viață ce pot fi atașate pot fi găsite pe site www.unicredit.ro/credit.

Clienții UniCredit Bank persoane fizice, care  în data de 10 noiembrie 2023, de la ora 00:01, până la ora 21:00 (exclusiv): 

  • deschid un cont de economii în LEI, Euro sau USD, în care la sfarșitul lunii noiembrie dețin minim 5.000 Lei (echivalent) în contul nou deschis sau constituie un cont de depozit la termen în Lei, Euro sau USD pe o perioada de 3, 6 sau 12 luni (suma minimă necesară pentru constituirea unui depozit este de 500 Lei/200 EUR/ 200 USD), prin Mobile Banking, se pot bucura de un bonus de 100 de lei;
  • dețin un card de debit emis de UniCredit Bank și se înrolează în Programul de beneficii ShopSmart, din aplicația Mobile Banking primesc un bonus de 10 lei;

Tot în data de 10 noiembrie, companiile Micro cu cifră de afaceri anuală de maximum 1 milion EUR, care nu au un cont curent deschis la UniCredit Bank pot aplica pentru oferta Descoperit de cont pentru companii, cu dobândă zero pentru 3 luni, ofertă disponibilă în intervalul orar 09:00-17.00, pentru primii 50 de clienți care aplică online pe www.unicredit.ro, pe pagina dedicată campaniei Black Friday 2023.

Campania Black Friday 2023 este supusă unor termene și condiții, toate detaliile disponibile în Regulamentele Campaniei le găsiți pe site-ul www.unicredit.ro/blackfriday;

Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul de Realizari Personale, in conditii de costuri aferente ofertei din cadrul Campaniei de Black Friday: 

Pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (“Banca”, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), de 130.000 Lei, pe 60 luni, în rate egale, cu asigurare de viata cu prima de asigurare unica finantata (adaugata la valoarea creditului, rezultand o valoare imprumutata de 137.800 lei)/cu asigurare de viata cu prima de asigurare lunara/ fara asigurare de viata, rata dobanzii anuale fixe de 7,49%/ 7,49%/ 9,49%, comision analiza dosar 420 Lei (perceput in cazul acordarii), comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei, rata lunara 2.784,13 Lei/ 2.756,93 Lei (rata include si costul asigurarii de viata)/ 2.757,31 Lei, valoarea totala platibila 167.047,60 Lei/ 165.415,91 Lei/ 165.438,56 Lei, DAE 8,30% (calculata la valoarea totala împrumutata de 137.800 Lei)/ 10,55%/ 10,56%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de analiza dosar (420 de Lei), comisionul lunar de administrare a contului curent deschis la Banca (din Oferta standard pentru serviciile de plata cont curent si tranzactii oferita de Banca, in valoare de 10 Lei/luna), comision lunar de administrare credit de 0 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurari de viata, costul primei de asigurare.

Costurile contului curent se percep separat de catre Banca, in functie de produsul ales. Refinantarea, realizata prin ordin de plata conditionat, implica costuri percepute de catre Banca, care sunt suportate de catre client, in sarcina sa fiind si comisioanele si spezele institutiei al carei credit se refinanteaza.

Prima unica de asigurare de viata finantata de Imprumutator este de 7.800 Lei, calculata ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 130.000 Lei si înmultita cu perioada de creditare de 60 luni, rezultand o valoare imprumutata de 137.800 Lei. Costul finantarii de catre Imprumutator a primei unice de asigurare de viata este 1.631,72 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobanzii de 7,49%/an la valoarea din credit reprezentand prima unica de asigurare.  Prima lunara de asigurare este de 130 de lei, calculata ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus. Nu exista cost de finantare asigurare.

Oferta de refinantare este valabila pentru o perioada de pana la 5 ani pentru un credit acordat de o alta institutie de credit financiar bancara sau nebancara din Romania sau sucursale din Romania ale unor astfel de institutii straine, care accepta Ordinul de Plata documentar (Conditionat) pentru rambursarea anticipata integrala. Costul aferent ordinului de plata conditionat este in valoare de 15 EUR pentru ordine de plata procesate pana la data de 31.12.2023 si este perceput de catre UniCredit Bank SA și suportat de catre client, in sarcina sa fiind si comisioanele si spezele instituiei al carei credit se refinanteaza.

Pentru acordarea creditului, clientul trebuie sa aiba un cont curent deschis la Banca. Pentru calculul DAE s-a luat in considerare comisionul lunar de administrare a unui cont curent deschis la Banca ce face parte din Oferta standard pentru serviciile de plata cont curent si tranzactii oferita de Banca, in valoare de 10 Lei/luna. Costul aferent contului curent este suportat de client si perceput de catre Banca, conform Listei de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita pe www.unicredit.ro, impreuna cu toate detaliile despre deschiderea contului curent.Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker. 

Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a Grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, prin rețeaua de parteneri comerciali, dar și la distanta, precum și credite auto.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi:

UniCredit Bank, Departamentul Identitate şi Comunicare

Anca Hașegan, anca.hasegan@unicredit.ro, 0723.653.072 

www.unicredit.ro