Blestemat este barbatul care isi pune incredere in om

525

De cate ori experimentez adevarul acestor cuvinte!

Cand, in loc sa ma abandonez in bratele Domnului, avand incredere in providenta si intelepciunea lui, ma incred numai in mine insumi, atunci traiesc ca intr-un continuu “blestem”, adica intr-o framantare continua, truda, teama, agitatie, care nu imi aduce bucurie “Binecuvantat este barbatul care se increde in Domnul si el este cauza increderii sale”, continua Ieremia. Abia atunci inima mea cunoaste pacea si simte bucuria de a vedea mana Domnului care pregateste surprize!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”