Bogdan Tudor și Mihai Moraru vor prezenta o nouă emisiune pe Agro TV, Verde-n Ghete

26

Pe 24 decembrie, la Agro TV, se va difuza primul episod din Verde-n Ghete – emisiunea care pune accentul pe minte, pe imaginație, pe inovație și pe spiritul și pasiunea oamenilor.  Publicul din România va putea descoperi oamenii din spatele ideilor de succes, oamenii care au luptat și au construit idei, proiecte și afaceri de succes care au adus dezvoltare în economie și în comunitățile din care fac parte.

Emisiunea este prezentată de Bogdan Tudor, Redactor-Șef la Agro TV, și de Mihai Moraru, antreprenor și fondator Agro Est Muntenia. 

Primul episod va fi difuzat, în premieră, în ajunul Crăciunului – pe 24 decembrie, la ora 20:00. Prezentatorii îi vor avea ca invitați pe Andrei Ostroveanu, Redactor-Șef de 7 ani la Profitul Agricol și General Manager de 15 ani la Agri Media Invest.

Cine sunt cei doi prezentatori 

Prezentatorii emisiunii sunt Bogdan Tudor și Mihai Moraru, două personaje din sfera media cu o prezență puternică în infotaimentul românesc de calitate, care vor pune întrebările care contează, vor aduce în discuție adevăratele subiecte care ard, și care nu se vor teme să pună sub lupă fiecare detaliu semnificativ. 

Bogdan Tudor are 54 de ani de viață, dintre care 30 de ani de experiență în media, are o soție minunată și doi copii frumoși, iar de 5 ani se află în postura de Executive Director la Agro TV. Al doilea prezentator este Mihai Moraru, care aduce după el peste 14 ani de experiență antreprenorială în agricultură și 6 ani de pasiune, susținere și promovare a proiectelor ecologice. Are alături de el o familie iubitoare și multă pasiune pentru tot ce înseamnă agritainment.

Episodul 2 cu fondatorii Artesana, difuzat tot în vacanța dintre sărbători

Al doilea episod va fi difuzat pe 31 Decembrie, la aceeași oră și îi va avea ca invitați pe Alina și Daniel Donici, fondatorii Artesana, care s-au denumit simplu „artizanii laptelui pur”. Artesana realizează produse pe bază de lapte, comercializate în peste 780 de magazine din toată țara.

Programul Emisiunii în 2023

Ulterior, începând cu 15 ianuarie 2023, Verde-n Ghete va fi difuzat în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 și va avea câte un invitat special, al cărui traseu spre succes va fi prezentat.

Cum a pornit Verde-n Ghete

Verde-n Ghete – a fost fondat ca un un proiect în parteneriat de Hectarul.ro și AgroTV. Pe rețelele sociale, emisiunea Verde-n Ghete și-a început oficial comunicarea pe 8 decembrie 2022 pe principalele canale de social media: Facebook, Instagram, TikTok și YouTube.

Emisiunea va fi produsă și difuzată integral pe Agro TV, un portal media cu informații la zi din agricultura românească, emisiuni de specialitate și televiziune live non-stop. Conținut diferit va fi difuzat și pe canalul oficial al emisiunii Verde-n-Ghete sprijinit de Hectarul.ro

Hectarul.ro este un proiect AgroEst Muntenia, parte a AEM Holding, ce își propune să susțină agricultura și fermierul român. Hectarul.ro se axează pe vânzarea de semințe (toate culturile), erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanți foliari și biostimulatori, aparate și tehnologie pentru grădină și livadă, produse pentru agricultură ecologică, mobilier si decoratiuni pentru casa si gradina, scule si unelte.