Botănoiu: Oros să plece din funcţie până nu falimentează întregul sector agroalimentar

12
Botănoiu: Oros să plece din funcţie până nu falimentează întregul sector agroalimentar

Daniel Botănoiu, fostul secretar de stat al MADR este foarte indignat pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, și îi cere acestuia demisia.

 
Botănoiu îl acuză pe ministrul Oros de management defectuos, lipsă de viziune și frică de responsabilitate. Deja cunoscută disputa dintre cei doi, fostul secretar de star îl atacă pe Adrian Oros cu încă un mesaj dur.
 
“Ministrul Oros trebuie să plece din această funcţie până nu falimentează întregul sector agroalimentar românesc şi până nu transformă producatorii români în săracii Europei.
 
Auzim doar scuze şi motivaţii, constat: un management defectuos, lipsa de viziune, înşelarea producătorilor agricoli, mimarea dialogului, frica de responsabilitate și lipsa politicilor publice, acestea fiind câteva motive pentru care profesorul Oros trebuie să-și dea demisia din funcția de ministru.
 
Prin această demisie de onoare, fermierii vor evita pierderile din sectorul agroalimentar greu încercat, iar consumatorii vor avea pe masă produse așa cum își doresc, de calitate, românești și la prețuri corecte.
Realitatea este că, în mandatul domniei sale, prețurile aproape s-au dublat la toate produsele!
 
În consecință, domnule ministru, vă este mai bine să mergeți în Parlament, nu mai încurcați fermierii și nici nu vă mai amăgiți cum că ați putea fi vreodată un ministru bun!
Din punctul meu de vedere, un ministru bun este cel care aduce mulți bani, foarte mulți bani în bugetul Ministerului, dar se și asigură că aceștia sunt cheltuiți corect, astfel încât obiectivele să fie atinse!
 
DEMISIA arată ca aveți caracter!”, – este mesajul publicat pe rețeaua socială Facebook de către Daniel Botănoiu.