Braileanul ratacit prin zapada s-a intors acasa

541

A fost cautat de catre toate autoritatile din judet dupa ce familia i-a pierdut urma.

Un tânăr de 18 ani, din localitatea brăileană Râmnicelu, dat dispărut, miercuri, de familie și căutat prin zăpadă de echipaje ale ISU, IPJ, IJJ și CLSU Râmnicelu, s-a întors singur acasă, chiar în timpul misiunii de salvare, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ștefan Stoian.

“Aseară (miercuri seara n.r.), la ora 19,17, a fost sesizată la Dispeceratul ISU dispariția unei persoane de sex masculin, în vârstă de 18 ani, din localitatea Constantinești, comuna Râmnicelu, plecată în dimineața aceleiași zile, în Pădurea Camnița, la tăiat lemne. În urma verificării în teren a persoanei dispărute de către un echipaj din cadrul IPJ Brăila post poliție Râmnicelu, s-a dispus începerea operațiunilor de căutare”, a declarat lt.col. Ștefan Stoian.

În misiunea de căutare, ISU Brăila a folosit o șenilată, un autoturism de teren și o autospecială de transport persoane și victime multiple, venită în sprijin de la ISU Dolj cu un ofițer și 10 subofițeri, IPJ Brăila, cu trei autospeciale cu 8 agenți, IJJ Brăila cu o autospecială cu 3 subofițeri și CLSU Râmnicelu cu un autoturism cu 8 persoane.

“Pe timpul căutărilor, persoana dată dispărută s-a prezentat la domiciliu, în satul Constantinești”, a precizat lt.col. Ștefan Stoian.