Brutăria care a cucerit pe toată lumea. Localnicii stau pe lista de așteptare ca să-și poată cumpăra o pâine

1

În timp ce multe afaceri pun lacătul pe ușă din cauze multiple, la polul opus există și afaceri de la care clienții vin în număr mare să cumpere sau chiar își rezervă din timp produsele, știind bine că după prânz nu va mai rămâne nimic la rafturi. Este vorba de o brutărie despre care spun localnicii că are cea mai bună pâine.   

În Câmpulung Muscel, șase angajați produc zilnic în cea mai populară brutărie din zonă în jur de 300 de pâini, iar la sfârșit de săptămână ajung să producă chiar și 400. Astfel clienții deja știu că trebuie să se programeze dacă vor să se asigure că își vor primi pâinea dorită pentru ziua respectivă de la această brutărie, și asta în condițiile în care zona este plină de supermarketuri și chioscuri. 

,,Prefer să vin aici, deși nu locuiesc în apropiere. Îmi place pâinea de la această brutărie  pentru că este naturală și foarte gustoasă, e coaptă pe vatră cu foc de lemne chiar sub ochii noștri. Si nu numai pâinea, toate produsele sunt de o calitate deosebită, cu siguranță nu are grad de comparație cu cele din supermarketuri”, spune Ioana, una dintre clientele fidele.

Consumatorii au doar cuvinte de laudă despre pâinea plămădită chiar de administratorul afacerii, Dieter Gheorghiu, cunoscut ca om de televiziune, iar mai nou ca și brutar.  

,,Folosim ingrediente 100% naturale, fara E uri și cel mai important este că depunem suflet. Este adevărat că gustul deosebit este dat și de vatra cu foc de lemne, nefăcând rabat de la calitate și respectând rețeta tradițională este clar că obținem un produs bun”, spune mândru Dieter Gheorghiu.