Cuvinte care contează, scrisori de mulțumire care aduc lacrimi și povești impresionante, toate strânse în campania „CREDE ÎN BINE”, de sărbători, la Prima Tv

3

Viața ne-a adus în cale oameni care ne-au influențat, ne-au făcut mai buni, mai curajoși, mai îndrăzneți, ne-au făcut să credem că orice vis poate deveni realitate. Sunt oamenii care lasă urme, oamenii care schimbă destine. Tu când i-ai scris ultima dată o scrisoare de recunoștință unui astfel de om?

În luna credintei și a cadourilor, Prima TV lansează Crede în tine, o campanie cu și despre suflet. Din 18 decembrie, la Exclusiv VIP și în jurnalele de știri FOCUS, Prima TV spune povestea unor oameni minunați, dar și a celor care își exprimă, în scris, recunoștința. Într-o campanie emoționantă postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever, spune, sub forma a 6 reportaje emoționante, poveștile unor oameni care au schimbat destine. Cu ajutorul spiridușilor cei care au vrut să le mulțumească oamenilor care le-au marcat destinul le-au scris scrisori de apreciere. Echipa Prima TV i-a surprins pe acestia din urmă cu cuvintele frumoase, scrise din suflet.

În acest decembrie, descoperă magia gesturilor pline de căldură și de apreciere și, dacă ai în  gând o persoană care te-a făcut mai bine sau mai bun, care te-a făcut să te simți mai apreciat, atunci e timpul să îți exprimi recunoștinta cu o scrisoare.  Intră pe https://www.primatv.ro/crede-în-bine/campania-crede-în-bine-21393594 și te asigurăm că o să afle întreaga lume cât de mult îl/o apreciezi.

Crede în bine este o campanie de suflet marca Prima TV.