Captura impresionanta a jandarmilor buzoieni! Au oprit un Papuc ce transporta lemne! Amenda, mai mare ca valoarea masinii

527

Jandarmii montani din cadrul IJJ Buzău au identificat luni, în a doua zi de Paște, pe raza localității buzoiene Berca, un transport ilegal de material lemnos, în urma căruia șoferul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos și mijlocul de transport au fost confiscate.

“Jandarmii montani au observat un autoturism marca Dacia Papuc care transporta material lemnos, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Berca, aceștia au oprit autoturismul. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că șoferul transporta material lemnos fără documentele de proveniență legală”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IJJ Buzău, lt. Georgiana Nazâru.

Potrivit sursei citate, jandarmii au confiscat 0,250 m3 fag, materialul lemnos fiind predat Cantonului Rătești, iar bărbatul respectiv a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 lei conform Legii 171/2010, iar autoturismul folosit la transportul masei lemnoase a fost confiscat și lăsat în custodia proprietarului.