Caravana vaccinării anti COVID-19 funcționează în mai multe comune din mediul rural

12

Caravana vaccinării anti COVID-19 în mediul rural continuă și în luna iunie 2021, a anunțat luni, 31 mai 2021, prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Acțiunea va avea loc în 21 de comune ale județului, iar transportul doritorilor la centrele de vaccinare mobile va fi asigurat de către fiecare primărie în parte.

„Echipele mobile de vaccinare ale Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului de Ambulanţă Mureş şi cele de la centrele fixe vor fi prezente în 21 de comune ale judeţului Mureş. La cele 21 de puncte se vor vaccina şi mureşenii din comunele învecinate, transportul fiind asigurat de către fiecare primărie în parte.

Acţiunea de vaccinare în mediul rural va avea loc în intervalul orar 10,00-16,00, vaccinul utilizat fiind cel produs de Pfizer. După 21 iunie, vom continua şi în alte localităţi ale judeţului, cu echipe mobile de la centrele de vaccinare. Le mulţumim tuturor pentru seriozitate şi implicare. Continuăm să ducem vaccinul mai aproape de mureşeni, a arătat Mara Togănel pe Facebook.

Localităţile în care se va deplasa caravana mobilă sunt Band, Cucerdea, Băla, Hodac, Valea Largă, Sânger, Miheşu de Câmpie, Apold, Daneş, Vânători, Pogăceaua, Batoş, Găneşti, Bahnea, Viişoara, Zau de Câmpie, Ideciu de Jos, Ceuaşu de Câmpie, Neaua, Măgherani şi Ghindari.