Caz disperat! Un agricultor intra de luni in greva foamei

467

Nemultumit ca APIA nu i-a dat banii pentru subventie, Costel Caras, din Branesti – Ilfov, va intra de luni in greva foamei.

Costel Caras este unul dintre cei mai vocali zootehnisti din Romania. Saptamana aceasta a fost prezent in studioul emisiunii Agricultura la raport, prezentata de catre Ovidiu Ghinea si difuzata de catre Agro TV in fiecare seara, de la ora 20:00, unde a anuntat ca singurul lucru care ii mai ramane de facut este greva foamei.

“Suntem un million de agricultori în țara asta. Să ne urcăm toți în trenuri și să venim la București ca să rupem ministerul în două. Achim Irimescu și Dacian Ciolos nu mai au mult.  Își băț joc de noi, suntem disperați. Ce vreți să facem? Să ne spânzurăm?  Eu de luni sunt în greva foamei în față Ministerului Agriculturii. Îi invit pe toți agricultorii să facă toți același lucru. Luni, la oră 9, voi fi acolo. Vreau să mor”, a spus la mijlocul saptamanii zootehnistul de la marginea Capitalei.

Multi l-au crezut pe Caras drept un teribilist, dar acesta si-a intarit duminica pozitia, anuntand ca luni de dimineata, la ora 9:00, va intra in greva foamei in fata sediului Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, la doi pasi de Piata Universitatii. In demersul sau, ilfoveanul este sustinut de brasoveanul Zoltan Haller si giurgiuveanul Stefan Musca.