Acasă Agricultura Ce promisiuni a făcut șeful comisiei agricole din Camera Deputaților

Ce promisiuni a făcut șeful comisiei agricole din Camera Deputaților

699 views
DISTRIBUIȚI

Ioan Munteanu, liderul PSD Neamţ, a fost numit în fruntea parlamentarilor ce se vor ocupa de bunul mers al agriculturii.

Moldovenii au pus mâna pe agricultură. Vasluianca Doina Silistru este președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură și Dezvoltare Rurală din Senat. În Camera Deputaților, nemteanul Ioan Munteanu, în vârstă de 67 de ani, va sta până în 2020 în fruntea Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din cadrul Camerei Deputaților.

Un număr de 24 de parlamentari vor avea misiunea ca în următorii patru ani să lucreze în folosul fermierilor de la noi din țară. Pe lângă Ioan Munteanu, din comisie vor mai face parte vicepreședinții Ioan Dîrzu (PSD), Nechita Oros (PNL) și Alexandru Stănescu (PSD), secretarii Dan Ciocan (PSD) și Nicolae Giugea (PNL), precum și următorii membri: Tudorita Boboc (PSD), Aurel Boroianu (PNL), Florică Calotă (ALDE), Iarco Furic (minorități), Tinel Gheorghe (PNL), Cristian Ghinea (USR), Vasile Gudu (PNL), Emanuel Havrici (PSD), Lorand Magyar (UDMR), Nicu Niţă (PSD), Corneliu Olar (PNL), Dănuț Păle (PSD), Adrian Prisnel (USR), Csaba Sebestyen (UDMR), Ionuț Simionca (PMP), Ciprian Șerban (PSD), Ion Tabugan (PMP) și Ioan Terea (PSD).

În campania electorală ce a avut loc înaintea alegerilor de la 11 decembrie, Ioan Munteanu a vorbit și despre intențiile pe care PSD le are pentru următorii patru ani. Dacă s-ar face toate cele promise de liderul social-democraților nemțeni, atunci orice țăran din România s-ar transforma în milionar excentric.

Munteanu se mândrește cu faptul că a lucrat la programul de guvernare al PSD pentru următorii patru ani, iar ideile cu privire la agricultură îi aparțin. Șeful comisiei agricole din Camera Deputaților vrea ca țara noastră să atragă 9,7 miliarde de euro pentru agricultură.

În ceea ce privește subvențiile, același deputat a anunțat, potrivit ziarului Mesagerul de Neamț, că își dorește ca până pe 15 octombrie al fiecărui an să fie dat avansul, iar pană la 1 martie anul următor să fie sumele reglate.

Evident, potrivit lui Ioan Munteanu, va fi repus pe picioare sistemul de irigații, se vor da bani de la stat pentru lâna tunsă de la oi și se va face tot ceea ce trebuie pentru ca fermierii să fie bogați! Minunat!

2 COMENTARII

  1. Intr-un reportaj agro-tv, am surprins o stire care preciza ca “propietarii de terenuri agricole care arendeaza terenurile agricole, primesc o prima de 1500 euro/ha arendat. Doresc sa aflu mai multe detalii referitor la acest subiect.
    Va multumesc anticipat.
    Cu stima, Vasile Nitescu
    26 dec. 2016

  2. Mai multe informati în legătură cu prima de 1500€ pentru cei care arendeaza terenurile ?????

Comments are closed.