Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de ingrasamant gratuit

693

Esti legumicultor? Beneficiaza gratuit de îngrășământul Agromaster!

ICL România ajută legumicultorii să fertilizeze gratuit o anumită suprafață din cultura de legume în spațiu protejat. Cunoscuta companie din domeniul INPUT-urilor agricole a lansat o provocare legumicultorilor român. Acestia trebuie sa completeze un formular si se vor alege cu o cantitate surpriza din cunoscutul Agromaster. Click aici pentru formular!

Agromaster reprezintă, dacă vreți, o mare șansă pentru legumicultorul care vrea să beneficieze de prevederea guvernului, de a acorda 3 mii de euro pentru tomatele produse pe o suprafata de minim 1.000 mp spații protejate, în cantitate de minim 2 tone, valorificate în perioadele ianuarie – mai inclusiv, respectiv noiembrie – 20 decembrie inclusiv.

Vă reamintim că pentru o o fertilizare de excepție, în sera sau solar aveți nevoie pe parcursul unui an de numai două produse: Agromaster și Solinure. Ambele vă sunt puse la dispoziție de către ICL România!

CE ESTE AGROMASTER?
Având garanția lucrului bine făcut, știind că Agromaster reușește să răspundă perfect nevoilor pe care planta le are în ciclul de dezvoltare, specialiștii de la ICL spun că nu au teamă să demonstreze “calitățile produsului. Nu e doar pe bază de vorbe, ci pe bază de fapte“.

Alexandru Dumitru, directorul de vânzări ICL în România și Republica Moldova explică de ce fermierii aleg să folosească AGROMASTER – fertilizantul cu eliberare controlată.

“Compania ICL, care produce Agromaster,  este unul dintre foarte puținii jucători la nivel mondial, ce pornesc de la mină – de la exploatația din mină și continuă procesul tehnologic până la produsul finit. Unul dintre principalele avantaje ale companiei este puritatea ingredientelor, dar și faptul că ICL investește în tehnologii noi și inovatoare în fiecare an . Strategia noastră este de a demonstra efectul produselor“.

Investiția în Agromaster poate părea semnificativă pentru un fermier, dar lucrurile nu stau deloc așa atunci când în ecuație intervine criteriul de performanță economică. “La castraveți, de pildă,  suntem pe data de 10 septembrie și cultura din ferma domnului Loagăr este mai mult decât evidentă. Cu siguranță, și la ardei o să vedem același lucru: garantia recoltei bogate si de calitate! Investiția Agromaster pare una mai mare inițial, dar, din nou, cultura din spatele meu spune totul. Arată senzațional pentru această lună, până la prima brumă se recoltează intens. Fermierul care cultivă legume știe că, de pildă, la castraveții în câmp nu s-ar mai obține în mod normal producții după 20 august. În schimb, aici, în cultura în care s-a folosit Agromaster, se va recolta – fără nici un fel de problemă – până la prima brumă”, spune Alexandru.

Specialistul ICL rezolvă ușor misterul din jurul acestei minuni a agriculturii. ”Planta mănâncă atunci când are nevoie, cât are nevoie. Dacă îmi este permisă comparația, e ca și cum noi ne-am duce la un hotel all inclusive.  Întotdeauna știi că mâncarea e acolo unde trebuie, cât trebuie, fără niciun fel de problemă“.

Conform lui Alexandru Dumitru, “între 300 și 600 de kg/ha Agromaster pot suplini greșelile fermierului, ale angajaților și, chiar de multe ori, vremea. Poate nu de fiecare dată cel care îți face fertilizările are inspirația să facă doza corectă, dar Agromaster e acolo – în sol – și  dă atât cât trebuie, cu lingurița, ce trebuie!”

Metoda de aplicare a Agromaster nu este una care să reprezinte vreo necunoscută pentru fermier. “Sunt trei metode de aplicare: cea de împrăștiere, aplicarea pe rând sau aplicarea în găuri – aproape de rădăcină. Niciodată Agromaster nu trebuie să intre în contact direct cu rădăcina! Deci metoda de aplicare este una foarte, foarte plastică . La nivelul rădăcinii cantitatea de săruri (EC-ul) crește destul de mult și poate arde. De altfel, toți fertilizanții trebuiesc îndepărtați de lângă rădăcină, cu o singură excepție: Agroblen ( tot un produs ICL!) – unde pelicularea este de 100%, și în combinație cu Agromaster poate să aducă niște avantaje net superioare. Agroblenul este un Agromaster 100% peliculat!”, arată Alexandru Dumitru.

Specialistul ICL punctează alte câteva lucruri pe care fermierul trebuie să le rețină atunci când intră în contact cu astfel de informații. ”Agromaster funcționează foarte bine pe orice fel de suprafață. Ca orice fertilizant, are nevoie să fie dizolvat și singurul solvent universal e apa. Nu contează cât uzi, ce vreme e afară, întotdeauna planta ta are mâncarea la discreție. În general, recomandăm Agromaster și Agroblen fermierilor care vor să obțină performanță, care vor să fie în pas cu profitul și cu tot ce înseamnă rentabilitate. Agromaster înseamnă un singur cuvânt, și anume, siguranta! Este garantia profitului pe teren lung, pe care acest fertilizant ți-o poate aduce. Înseamnă siguranța faptului că planta ta primește ce are nevoie, când are nevoie, indiferent de condițiile de afară”!