Home Viata la tara I-a chemat pe cei pe care i-a voit el

I-a chemat pe cei pe care i-a voit el

580 views

Daca suntem cu Isus, este meritul sau. Daca traim in slujba sa, este prin harul sau.

El este cel care ne-a atras si ne-a chemat cu iubirea sa. Iti multumesc, Isuse, izvor de bunatate si de unitate! Iti multumesc ca vrei sa ni-l dai in continuare pe Duhul tau Sfant, duh de comuniune si iertare.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”