Home Viata la tara Cine vrea sa devina mare intre voi sa fie sclavul vostru

Cine vrea sa devina mare intre voi sa fie sclavul vostru

639 views

Sotul care, in fiecare dimineata, ii duce cafeaua sotiei, inainte ca ea sa se ridice din pat, copilul care cedeaza fratiorului jocul preferat, maturatorul care curata cu grija chiar si colturile cele mai ascunse si incomode si toate acestea facute cu bucurie, in ascultare plina de iubire fata de Isus, il fac pe om mare in ochii Tatalui, pentru ca aceste lucruri mici il fac partasi la viata sa, care este iubire, daruire de sine.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”