Cine vrea sa-si salveze viata, o va pierde

549

Eram convins ca trebuie sa ma salcez doar cu propriile puteri, dar cu cat incercam mai mult, cu atat imi dadeam seama ca nu reuseam.

Apoi, Isus mi-a deschis ochii. Am vazut ca el este Mantuitorul meu si astfel reuseam sa incetez sa ma gandesc la mine insami, puteam sa-mi pierd viata, daruind-o acolo unde el imi arata. Am gasit pacea deplina!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”