Comunicat MADR: Conferinta PNDR-INDAGRA 2015

659

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), va organizaconferința „PNDR 2014 – 2020: 2015 – primul an de implementare. Perspective 2016”, în cadrul târgului INDAGRA, în data de 30 octombrie, Sala Nicolae Titulescu, din complexul expozițional Romexpo, începând cu orele 10.00.

Evenimentulse va bucura de prezența ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a secretarului de stat George Turtoi,a directoruluigeneral al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR, Mihai Herciu, a directorului general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Nicolae Popa, a directorului Institutului de Cercetare pentru Economia Agriculturii și Dezvoltare Rurală, dr. ing. Alexandru Lăpușan,a președintelui Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală,Alexandru Potor, alături de specialiști în domeniul accesării fondurilor europene, agriculturii și domeniilor conexe.

Cu acest prilej, va fi organizat și un atelier, dedicat grupurilor de acțiune locală, în cadrul căruia vor fi dezbătute aspecte importante privind elaborarea strategiilor de dezvoltare locală, în contextul PNDR 2014-2020.