Cum va fi vremea în cea de-a treia zi la Indagra

452

Vești bune pentru cei care vor să viziteze vineri cea mai mare expoziție agricolă din România.

Joi nu a fost o zi tocmai bună pentru cei care au ajuns la Indagra. Vremea a fost închisă și chiar a plouat ușor, suficient pentru ca utilajele expuse în aer liber să stea mai mult singure. Pentru cea de-a treia zi, veștile sunt însă mai bune.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, la București, cerul va fi temporar noros, iar în primele ore, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 10-11 grade.

La nivelul întregii țări, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în sudul și sud-estul țării, dar și în zona montană, unde, doar izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte și ploaie, în rest. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări la altitudini mari. În primele ore ale zilei, cu precădere în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, sub cele ce ar fi normale la această dată în majoritatea regiunilor, se vor încadra între 4 și 12 grade.
În zona montană, temperatură aerului va avea valorile termice mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în prima parte a intervalului, când doar cu totul izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni va fi ceață.