CURSA IUBIRII ajunge la final cu trei cupluri care luptă pentru premiul cel mare, 15.000 de euro și o vacanță exotică

1
Peste 5000 mii de kilometri străbătuți, 12 locații în care au avut loc filmările,  30 de zile de filmare, o echipă dedicată, zeci de probe fizice, lacrimi de bucurie și furie, toate într-o competiție care a ajuns la final. Sâmbătă, de la 20.00, la Prima TV se încheie ultimul capitol- Marea Finală din Cursa iubirii.

În competiție au intrat 12 cupluri, 24 de concurenți, cu un singur gând- să câștige premiul cel mare în valoare de 15.000 de euro și o vacanță exotică. După zeci de probe fizice, momente tensionate sau declarații de dragoste inedite, 3 cupluri au reușit să reziste până în Marea finală: Eduard și Tania, Cristina și Alexandru, Cosmin și Adela.

Marea finală va fi în direct, de la 20.00,  iar telespectatorii își pot vota favoriții la numerele speciale ce vor apărea pe micul ecran. 

 

Din momentul în care se dă start vot, telespectatorii pot avea un vot covârșitor în alegerea câștigătorului Cursa iubirii. Finala va fi prezentată de Gabriel Coveșeanu (Cove) și Diana Bart. CURSA IUBIRIIÎn platou vor fi prezente cele 3 cupluri finaliste, dar și concurenții care au părăsit deja Cursa iubirii. „Ne așteptăm să fim părtași la o seară plină de emoții și adrenalină și fie ca cei mai buni să câștige. Pentru mine a fost o experiență unică de televiziune și mă bucur că am fost ghidul concurenților prin locuri minunate din România, dar și sprijinul lor într-o competiție dură și frumoasă precum a fost Cursa iubirii”, spune Cove. „Eu am avut multe de învățat despre lecția iubirii și a unității în cuplu în toată această perioadă, de la cei care au venit în platou. M-am bucurat și m-am întristat alături de concurenți, am trăit emoțiile lor. Iar acum vom vedea cele 3 cupluri care au reușit să ducă tot acest parcurs până la final”, spune Diana Bart.

Marele premiu în valoare de 15.000 de euro își așteaptă câștigătorul iar vacanța exotică, binemeritată după o competiție acerbă, este oferită de Agenția de turism Karpaten.

Cursa iubirii este un format unic de televiziune , un show care a dat frâu liber aventurii, competiției și testării iubirii. Au fost 30 de zile de filmare pline de adrenalină, tensiune, situații neprevăzute și întâmplări la limită.