Daca nu vedeti semne si minuni, nu credeti!

512

Isuse, impreuna cu functionarul regului caruia i-ai vindecat fiul si caruia i-ai adresat aceasta atentionare plina de iubire, si eu iti multumesc pentru blandetea ta, pentru marea ta milostivire.

Mi-ai dat un semn si am inceput o viata noua, traita in raport viu cu tine, bazandu-ma pe cuvantul tau… Fie ca macar sa-ti pot ramane fidel pana la capat, pana la intalnirea definitiva cu tine, “autorul si sustinatorul credintei”, pasind pe calea ta minunata chiar daca uneori este dificila! Iti multumesc, Isuse!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”