Danone România, cifră de afaceri cu 1% mai mică

609

Danone România, cel mai mare producător local de iaurturi, a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 479 milioane de lei, echivalentul a peste 106 milioane de euro, a anunţat marţi compania, fără a preciza care a fost evoluţia faţă de anul precedent.

În 2015, compania a înregistrat o cifră de 484 milioane de lei, echivalentul a peste 107 milioane de euro, ceea ce înseamnă că anul trecut producătorul a înregistrat o scădere de 1%, atât la valoare în lei, cât şi la valoarea în euro, arată calculele News.ro.

“Rezultatele Danone în România în 2016 creează o bază pentru dezvoltarea sustenabilă în continuare a business-ului şi pentru investiţii locale, inclusiv în fabrica din Bucureşti şi în susţinerea partenerilor locali care ne livrează laptele”, a declarat directorul general al Danone România, Bulgaria, Moldova şi Ţările Adriatice, Natalia Gelstein Kiss.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Danone produce, în medie, în fabrica din Bucureşti peste 1 milion de iaurturi zilnic. Fabrica Danone din Bucureşti a produs primele iaurturi în 1999.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Compania foloseşte anual peste 55 milioane de litri de lapte, din care o mare parte din cantitate provine de la fermele sau gospodăriile din România.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Principalii competitori ai Danone în România sunt Albalact şi FrieslandCampina.