De Ziua Microfinanțării, micii antreprenori sărbătoresc cu zero comision la credite oferite de Patria Credit și Patria Bank

6

București 16 octombrie 2023. Patria Bank și Patria Credit se alătură celei de-a 9-a ediții a Zilei Europene a Microfinanțării printr-o campanie ce susține antreprenorii și micile afaceri din mediul urban mic și rural să crească. În săptămâna 16 – 20 octombrie 2023, Ziua Microfinanțării este sărbătorită în cadrul Grupului Patria Bank printr-o ofertă specială: zero comision de acordare credit, pentru toate microfinanțările solicitate în aceasta perioadă către Patria Credit și către Divizia de Microfinanțare a Patria Bank.

Anul acesta dorim să vorbim mai mult despre rolul microfinanțării în viața micilor antreprenori și ce aduce aceasta pentru afacerile lor. Micii antreprenori prind aripi să crească atunci când au sprijinul financiar necesar pentru dezvoltarea afacerilor lor. Vedem acest rezultat în clienții noștri, în familiile și comunitățile lor. Succesul nostru constă în creșterea lor, spune Raluca Andreica, CEO Patria Credit și Board Member în cadrul EMN.

Ziua Microfinanțării este încă un prilej să ne implicăm în sprijinul micilor antreprenori din România. Este misiunea noastră, la Patria Bank, să îi sprijinim prin microfinanțare, să creăm produse adaptate nevoilor lor, astfel încât micile lor afaceri să crească. Pe lângă spijin financiar este nevoie de curaj ca să îți dezvolti afacerea, de aceea îi sărbătorim pe toți clienții noștri cu o ofertă specială: zero comision de acordare credit în săptămâna 16-20 octombrie 2023.”  a completat Iliuță Jitaru, Manager Departament Microfinanțare în cadrul Patria Bank.

Inițiativa Ziua Europeană a Microfinanțării a fost lansată în 2015 pentru a atrage atenția asupra impactului sectorului microfinanțării în Europa, din perspectivă socială și economică. Celebrarea acestei zile urmărește în primul rând conștientizarea cetățenilor europeni cu privire la existența și la valoarea microfinanțării în combaterea excluziunii economice și sociale, precum și atragerea atenției asupra modului în care funcționează microfinanțarea în Europa și asupra ajutorului real oferit celor excluși din sectorul financiar tradițional.

Totodată miercuri pe 18 octombrie pe Agro TV în cadrul emisiunii Agricultura la Raport de la orele 20:00 puteți urmări mai multe detalii despre Ziua Microfinanțării. 

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro 
Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de baza 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).