Desi era Fiu, a invatat ascultarea din cele ce a patimit

470

Fiul este din vesnicie impreuna cu Tatal: prelungirea sa, viata sa, bucuria sa, pentru a primi prin acestea iubirea.

Pe pamant el a continuat calitatea sa de Fiu, cunoscand suferintele si dificultatile legate de trupul nostru, intarindu-se trecand prin acestea. Iti multumim, Isuse! Astfel, tu ai voit sa ne deschizi calea catre Tatal si ne insotesti intotdeauna!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.