Diavolul a iesit din fiica ta

488

“Pentru acest cuvant, mergi: diavolul a iesit din fiica ta!”.

Ce cuvant a spus acea mama pagana? Un cuvant care exprima deplina ei supunere fata de planurile si timpurile Domnului. Un cuvant gol de orice pretentie si plin de mare umilinta si, in acelasi timp, de mare incredere. Ea era sigura ca iubirea lui Isus putea sa ajunga si la ea, fiind atat de mare incat sa ajunga la toti!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”