Dimineata, inca pe intuneric, sculandu-se, a iesit

454

Eu fac eforturi mari sa ma trezesc dimineata pentru rugaciunea comunitara…

Totusi, cine este pasionat sa culeaga ciuperci se trezeste cand inca este intuneric, iar cine pleaca intr-un concediu, de bucurie uneori nu mai doarme.

Desigur, si in inima lui Isus era atata dorinta de a sta cu Tatal, de a intelege cum sa cuprinda ceea ce omenirea suferinda dupa planul Tatalui.

Dumnezeu ne vorbeste: semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. “La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. “Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendaru bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie: bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta; emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea “Isus cel Inviat”