Din 12 octombrie emite AGRO TV Moldova

601

Din 12 octombrie Republica Moldova are un nou post de televiziune, sută la sută dedicat oamenilor care muncesc în agricultură şi domenii conexe: AGRO TV Moldova.

„Țara noastră are nevoie de o astfel de televiziune, unde să fie abordate problemele cu care se confruntă agricultorii, promovați gospodarii acestui ţinut, istoriile lor de succes, obiceiurile și datinile neamului”, au transmis administratorii postului, cu ocazia deschiderii.

Din 12 octombrie AGRO TV Moldova intră în casele telespectatorilor cu o ediție specială și invitați din domeniu. În fiecare zi, Mihaela Teslari va prezenta Știrile de la ora 19.00, unde vor fi anunțate noutăți importante din domeniul agroindustrial. Unele subiecte din ediţia de actualităţi vor fi discutate de marți până vineri, începând cu ora 19.30, în cadrul emisiunii Dialog cu Eduard Robu. În fiecare luni de la ora 20.00 în Talk show-ul Ia ATITUDINE prezentat de Tamara Fiștic-Anii vor fi discutate cele mai actuale și stringente probleme cu care se confruntă agricultorii, oamenii de la sat, unde telespectatorii vor avea posibilitatea să participe în direct prin intermediul apelurilor telefonice.

AGRO TV Moldova va capta atenția telespectatorilor cu emisiuni interesante, precum: Întâlnirea de la ora 8, ABC-ul fermierului, Târguri și Expoziții, Gospodarii Moldovei și multe alte programe.

De luni până duminică AGRO TV Moldova aduce în prim-plan viaţa şi munca agricultorilor, aspiraţiile fermierilor autohtoni, succesele lor, dar şi problemele cu care se confruntă.

Postul AGRO TV Moldova va participa la toate evenimentele din domeniul agricol – expoziții, târguri, festivaluri, conferințe și seminare, forum-uri.

Partener – AGRO TV Network, România.

Misiunea noastră – La zi in agricultură!