Dinu Criste revine la AGRO TV cu „Proiect de țară – Agricultura, o șansă pentru România!”

598

Cluj-Napoca, 12 octombrie 2015: Dinu Criste, realizatorul emisiunii „Agricultura la raport”, de la AGROTV, revine de luni, 19 octombrie, în grila postului care l-a consacrat, cu o nouă producție: Proiect de țară – Agricultura, o șansă pentru România!

Emisiunea va fi difuzată de AGRO TV de luni până miercuri, de la ora 21.00, din studioul din Cluj-Napoca și va dura o oră şi jumătate.

Noua producție AGRO TV vine să completeze cel mai ambițios program lansat până acum pentru revitalizarea satului românesc și pentru revigorarea agriculturii autohtone.

„Agricultura românească trebuie să intre într-o nouă etapă, pentru a deveni un sector strategic în economia națională. Credem că noile programe europene și guvernamentale vin să sprijine fermierul român, iar tehnologiile de ultimă oră, recent intrate în România, pot crește eficiența muncii acestuia. Nouă, celor de la AGRO TV, ne rămâne doar să-i informăm despre noile oportunități pe cei care pot profita de ele, fiindcă agricultura este cu adevărat o șansă pentru România”, a precizat Dinu Criste.

Programul „Agricultura, o șansă pentru România” este o inițiativă a Asociației pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii din România (ASDA). Asociația și-a fixat drept obiectiv dezvoltarea agriculturii autohtone prin proiecte și parteneriate între autorități și agricultori, menite să creeze comunități eficiente și durabile în satele românești.

Agricultura, o șansă pentru România este primul program de acest gen din țara noastră. El vine să acorde o binemeritată șansă de dezvoltare unui sector care deja și-a dovedit valoarea, deși a fost mult timp, pe nedrept uitat”, a afirmat Tudor Pop, președintele executiv al ASDA.

Programul propus de ASDA va deveni din 19 octombrie un punct de referință pentru emisiunile AGROTV, unul dintre cele mai apreciate posturi de televiziune de către agricultorii români.

Postul AGRO TV este o televiziune naţională, adresată în primul rând agricultorilor, dar şi telespectatorilor doritori de conţinut alternativ. Are acoperire naţională, fiind distribuit prin  operatorii RCS-RDS, UPC, Telekom, precum și de operatorii locali. El poate fi urmărit şi online pe platforma www.agro-tv.ro/live/24 de ore din 24.

Potrivit studiilor IRES, programele AGRO TV sunt urmărite în mod constant de peste 5 milioane de telespectatori, televiziunea fiind principala sursă de informații din domeniul agriculturii pentru peste 44% din români. De asemenea, mai mult de 82% dintre cei interesaţi de  agricultură preferă televiziunea ca principală sursă de informare.

Relevanța și utilitatea informațiilor oferite de televiziune fac AGRO TV lider în  reprezentarea şi promovarea intereselor fermierilor, cu un procent de peste 58%, aproape dublu  faţă de următoarea televiziune clasată.