Doliu in muzica populara. A murit Ileana Ciuculete

888

Artista in varsta de 59 de ani a murit pe patul de spital. Vestea a fost confirmata de catre sotul sau. 

Doliu in lumea muzicala. Cantareata Ileana Ciuculete, in varsta de  59 de ani, a incetat din viata. Moartea ar fi survenit in urma unei ciroze ce a rezultat dintr-o hepatita de tip C.

Artista era internata de trei zile intr-un spital. Motivul il reprezenta o raceala crunta. Medicii nu se asteptau ca Ileana Ciuculete sa-si gaseasca sfarsitul atat de repede.

A cântat de la 14 ani la orchestra de muzică populară ”Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook oficială a artistei. Este absolventă a Liceului de Matematică-Fizică ”Traian” din Drobeta Turnu Severin.

A fost prim-solistă la ansamblurile ”Danubius” din Drobeta Turnu Severin, ”Nicolae Bălcescu” din Craiova și ”Călușul” din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii. De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.