Domnul il mangaie pe poporul sau

575

Aceasta minunata promisiune isi gaseste implinirea in Isus!

Tatal, de fapt, l-a trimis pe el, pe Fiul preaiubit, pentru a ne calauzi, a ne satura, a ne mangaia… Noi trebuie doar sa mergem la Isus, cautand intimitatea cu el in taina inimii, ascultand si incercand sa traim mesajul sau plin de bucurie, iubind si frecventand cu asiduitate Biserica, trupul sau si turma sa in care el este pe deplin prezent.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”