Domnul nostru ne este aproape ori de cate ori il chemam

532

Da, Tatal, la fel ca Fiul si Duhul Sfant, ne este mereu aproape.

Sfantul Paul, cu o experienta plastica, spune ca “in el traim, ne miscam si existam”. Desigura insa ca, asa cum mama se bucura de privirea si mangaierea propriului copil pe care il tine in brate, la fel Tatal se bucura de fiecare data cand ne adresam lui, chiar numai gandindu-ne sau pronuntand cu iubire numele sau. Atunci el stie sa vina si mai aproape!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”