Are formă de șarpe, miros de pâine caldă, iar la maturitate, când culoarea i se schimbă din verde în roșu închis, are gust de roșie. În acest fel descriu cercetătorii de la Stațiunea Legumicolă Buzău, cea mai nouă specie de dovleac, aclimatizată in Romania. Leguma se află în ultimul an de testare, iar în scurt timp va fi omologată și brevetată, ceea ce înseamnă că va fi putea fi cultivată de orice gospodar dorește să consume și altfel de legume decât cele tradiționale.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate