Duminica de exceptie pentru telespectatorii Agro TV

638

Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc va invita duminica, 26 martie, la un program cu totul special. 

Duminica e zi de sarbatori la romani, iar postul de televiziune Agro TV cinsteste asa cum se cuvine acest lucru. Astfel, la 26 martie, programele oferite privitorilor micului ecran vor fi o adevarata incantare.

De la ora 8:30, in cadrul emisiunii Portret de Fermier, Ovidiu Ghinea va prezinta povestea lui Ionel Arion, agricultor din judetul Ialomita. De la ora 10:00, telespectatorii vor afla totul despre Agrobion in cadrul emisiunii Agroproiecte de Succes!

O jumatate de ora mai tarziu, de la 10:30, Daniela Musca a aflat pentru toti telespectatorii Agro TV ce spune Gura Lumii. Emisiunea aduna pareri ale oamenilor simpli despre problemele curente ale societatii.

Ligia Popa, colega noastra de la Cluj-Napoca, aduce in atentia publicului, de la ora 11:00, un eveniment cat se poate de important. TehnoFavorit Bontida si-a prezentat in fata fermierilor tehnologiile de ultima generatie.

Ruxandra Ilie, prezentatoarea Stirilor Agro TV, nu putea sa lipseasca din casele dumneavoastra tocmai duminica, asa ca va spune totul despre Casa, Curte si Gradina, cu incepere de la ora 11:30. 

La ora 19:00, nimeni se mai misca din fata televizoarelor. Dati pe Agro TV si ascundeti telecomanda. Sinteza Agrostrategica, emisiune prezentata de catre Madalin Neacsu, vă va ține cu sufletul la gura timp de 60 de minute.

Seara, ca de obicei, intra in scena Ovidiu Ghinea. De la ora 21:00, vedeta postului nostru de televiziune a cules povesti de viata de la Alin Oprea si Nicu Covaci, in cadrul emisiunii Interviul Agro TV. Anul acesta, trupa Phoenix implineste 55 de ani de existenta.